Libellius LIVE
Libellius LIVE
Leadership

Libellius LIVE 2024

Intenzívne pripravujeme našu konferenciu Libellius LIVE 2024, ktorá sa tento rok uskutoční 20.09.2024 v priestoroch Hotela Color v Bratislave.

Tento rok sa zameriame na podstatu skutočného leadershipu a jeho význam pre napredovanie a pozitívnu transformáciu organizácií. Aké sú požiadavky na skutočného lídra v dnešnej dobe? Ako môžeme inšpirovať a viesť druhých? Odpovede na tieto otázky a mnoho ďalších získate práve na našej konferencii. 

Účastníci sa môžu tešiť na tri inšpiratívne prezentácie od renomovaných spíkrov:

1.  Emócie nebudú sedieť v kúte (Lucia Strnad Muthová, Director of Corporate Communications, Allianz - Slovenská poisťovňa)

2.  Integrita v búrke (Peter Rolný, Human Resources Director, Markíza Slovakia)

3.  Filotimo in Leadership: Navigating Cultural, Generational, and Crisis Dynamics (Milan Černek, Cluster Head Germany, Austria, Switzerland & CEE, Biocon Biologics)

Novinkou tohto ročníka je aj panelová diskusia, kde privítame lídrov, ktorí sa s nami podelia o svoje skúsenosti a názory. Panelová diskusia poskytne unikátnu príležitosť vypočuť si rôznorodé perspektívy na tému skutočného leadershipu od našich hostí:

Hostia, ktorí prijali pozvanie do panelovej diskusie, prinesú svoje skúsenosti a poznatky o tom, ako viesť efektívne a inšpiratívne. Diskusia bude interaktívna, s možnosťou klásť otázky a zapojiť sa do debaty, čím sa zabezpečí, že získate maximálnu hodnotu.

Časový harmonogram Libellius LIVE 2024

08:30 – Príchod a registrácia účastníkov

09:00 – Otvorenie konferencie

09:10 – Emócie nebudú sedieť v kúte (Lucia Strnad Muthová)

09:40 – Filotimo in Leadership: Navigating Cultural, Generational, and Crisis Dynamics (Milan Černek)

10:10 – Prestávka na občerstvenie  

10:25 – Integrita v búrke (Peter Rolný)

10:55 – Panelová diskusia

11:55 – Záver konferencie

12:00 - 12:30 – Voľný networking

Kedy a kde sa konferencia uskutoční?

V piatok 20.09.2024, v čase od 9:00 - 12:30 - Hotel Color, Pri Starom mýte 3095/1, 831 04 Bratislava.

Aká je výška účastníckeho poplatku?

Cena vstupenky na konferenciu Libellius LIVE 2024 je 99 eur. V cene je zahrnutý vstup a chutné občerstvenie počas konferencie.

Ako sa môžete registrovať?

Váš záujem zúčastniť sa konferencie Libellius LIVE 2024 prosím potvrďte na mail michal.tramita@libellius.com zaslaním údajov: meno a priezvisko, pracovná pozícia, spoločnosť, telefonický a emailový kontakt.

Tešíme sa na Vás!

Michal Tramita

Marketingový koordinátor